Motionsredskap - motionscykel, spinningcykel och träningscykel

Jämför alla

Life Fitness är världsledande vad gäller motionscyklar, och vi var det första företaget inom branschen med att introducera en elektronisk träningscykel. Dess namn var Lifecycle, och som ni kommer att upptäcka så lever detta namn fortfarande vidare bland våra motionscyklar.

Sedan den första lanseringen på 1970-talet har det dock hänt mycket med våra träningscyklar och motionsredskap. Lifecycle motionscyklar finns idag i två serier, och modellerna inom dessa serier erbjuder en oslagbar ergonomisk anpassning, för att göra din träning både effektiv och skonsam. Likväl tillhandahåller modellerna en rad olika program för de olika typer av träning som dina besökare kan komma att efterfråga. Utöver detta är modellerna också utrustade med underhållning för att göra deras träning roligare. Till exempel kan en träningscykel från Life Fitness utrustas med inbyggd teve och ha extra Ipod-kompabilitet för att hålla besökarna motiverade under deras träningspass. En motionscyklel från Life Fitness kan användas som en vanlig träningscykel likväl som en spinningscykel. Med en motionscykel från Life Fitness vet du att ditt motionsredskap representerar det senaste inom träning.

Elevation Series

Elevation™ serien ger en uppslukande träningsupplevelse som motiverar dina motionärer - oavsett träningsnivå. Med den integrerade konsolen och monterbara TVn ger denna tillgång till motionärens favoritprogram, musik och videos på dennes iPhone/iPod, en virtuell tränare samt möjligheten att se sin träningsutveckling. Life Fitness tar konditionsträningen till nya höjder med personifierade träningsmöjligheter.

Elevation Series

Classic Series

Beprövad utrustning som helt enkelt får jobbet gjort.     De är attraktiva, lätta att använda och enkel att underhålla. Och eftersom de bär namnet, och Life Fitness kvalitet och överklagande som representerar, är de en bra grund för många gym. Classic-serien är just det, klassiskt Life Fitness.

Classic

 

Integrity Series

Känd för sin oöverträffade hållbarhet och effektiva träningspass, är dessa maskiner betrodda på alla sorters anläggningar runt om i hela världen. Med nya estetiska och uppgraderad underhållning, har alla våra maskiner i Integrity seriens kardiovaskulära produkter nu en ännu mer övertygande träningsupplevelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenser

Kika gärna i vår katalog med

referenser för Spa & Hotell.